27 Mayıs 2013 Pazartesi

Jessica Chastain'in Adı 'Rodham' Filmi İçin Geçiyor


Hürriyet - Hollywood’un ünlü yıldızları, eski ABD Dışişleri Bakanı ve first lady Hillary Clinton’ı canlandırmak için sıraya girdi.

Clinton’ın gençliğini ve eski Başkan Bill Clinton’la yaşadığı fırtınalı aşkı konu alan “Rodham” adlı filmde rol almak isteyen oyuncular arasında Amanda Seyfried, Jessica Chastain, Reese Witherspoon ve Scarlett Johansson var. Sunday Times’a göre favori aday, son olarak Sefiller filminde rol alan 27 yaşındaki Amanda Seyfried. Genç oyuncu ayrıca Clinton’ın gençliğine olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor.

ÇİRKİN KIZIN DÖNÜŞÜMÜ

30’lu yaşlarının sonundaki Chastain ve Witherspoon rol için biraz yaşlı bulunuyor. Adını Clinton’ın kızlık soyadından alan filmin yönetmeni James Ponsoldt ise “Hepsi de harika oyuncular. Bu kadar büyük oyuncular role ilgi gösterdiği için çok şanslıyız” dedi. Filmde ilk başta Yale Üniversitesi’nde okuyan, ancak kötü saç kesimi ve gözlükleriyle pek de dikkat çekmeyen Clinton’ın başarılı bir avukata dönüşmesi anlatılacak. Senaryonun dışarı sızan bölümlerine göre Bill Clinton da filmde “tam bir kadın düşkünü” olarak gösteriliyor. Filmde, çift arasında geçen bir seks sahnesi de var.

Genç Hillary, gelecekteki eşinin kendisiyle evinde kalmak için birlikte olduğunu söyleyip arkadaşlarına dert yanıyor. Hillary Clinton’ın gençliğinde kurduğu başkanlık hayallerine de atıfta bulunulan filmin 2016’da vizyona girecek olması da birçok kişi tarafından manidar bulundu. Şubat ayında dışişleri bakanlığı görevine veda eden Clinton’ın 2016’daki başkanlık seçimlerine aday olabileceği söyleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder