10 Mayıs 2013 Cuma

Jessica Chastain Bu Yıl Yine Cannes Film Festivali'nde Olacak


Jessica Chastain geçtiğimiz iki yılda yer aldığı filmlerle Cannes Film Festivali’ne katılmıştı. Bu sene festivalde yarışan filmi olmamasına rağmen bir kez daha Cannes’da bulunacak. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan haberlere göre Jessica Chastain bu sene festivalde aynı zamanda bazı etkinliklere ev sahipliği yapacak:
Elle Türkiye - Kleopatra 50. Yılını Kutluyor 
Sinema dünyasının ikonlarından Elizabeth Taylor'ın, Marc Antony rolündeki Richard Burton'la rol aldığı, 1963 yapımı Kleopatra filmi bu sene 50. yılını kutluyor. 21 Mayıs'ta Cannes Film Festivali'nde yenilenmiş haliyle gösterilecek film, tam 243 dakika sürüyor. 
Elizabeth Taylor'ın başrol için bir milyon dolar kazandığı film, çok şaşırtıcı bir yönüyle Guinness World Record'a girmişti. 1965 yılında rekorlar kitabına girmesinin nedeni, en çok kostüm değiştirilen film olmasıydı. Filmin Cannes'daki gösterim sunumu Jessica Chastain, Elizabeth Taylor'ın oğlu Chris Wilding ve Richard Burton'ın kızı Kate Burton tarafından yapılacak. Gösterim sonrası Bulgari'nin düzenleyeceği davetteyse Elizabeth Taylor'ın mücevherleri sergilenecek.
********************
Showbiz411 yayınladığı habere göre ise Jessica Chastain, her yıl Cannes kapsamında AIDS'e karşı mücadele amacıyla düzenlenen amFAR gecesinin bu yılki ev sahiplerinden biri olacak. amFAR gecesi 23 Mayıs'ta Hotel du Cap Eden Roc'ta düzenlenecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder