23 Mayıs 2013 Perşembe

Jessica Chastain 'Değişimin Sesi' Yardım Konserinde Sunuculuk Yapacak


Cnn Türk - 'Değişimin Sesi'ne kulak verin

Chime For Change projesinin ilk büyük etkinliği 1 Haziran'da sahne alıyor.

Dünyaca ünlü yıldızlar sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam ediyor. Gucci'nin hayata geçirdiği Chime For Change isimli projeyle dünya kadınları için daha fazla eğitim, adalet ve sağlık hedefleniyor. Kadınları güçlendirmek için fonlar oluşturmayı ve dünyanın dört yanından "güçlü kadın" hikayeleri paylaşarak ilham vermeyi amaçlayan projede Beyonce ve Salma Hayek başrol oynuyor.

Chime For Change projesinin ilk büyük etkinliği ise 1 Haziran'da düzenlenecek "Sound of Change" adını taşıyan konser Londra'da Twickenham Stadyumu'nda gerçekleşecek. 4 saatlik konserde Beyonce'nin yanı sıra Jennifer Lopez, Ellie Goulding, Florence and The Machine, Haim, Iggy Azalea, John Legend, Laura Pauisini, Rita Ora, Timbaland gibi birçok sanatçı ve topluluk sahne alacak.

Başta Madonna olmak üzere Desmond Tatu, oyuncu Jessica Chastain, eski İngiltere Başbakanı Gordon Brown ve eşi Sarah Brown, James Franco, Gossip Girl'ün yıldızı Blake Lively gibi pek çok isim geceye sunucu olarak katılacak.

Bilet satışlarından ele edilen gelir 70 ülkede kadınları destekleyici en az 120 projenin hayata geçmesi için kullanılacak. Kadınlar için çalışan sivil toplum kuruluşlarına ve projelere aktarılacak. Gece boyunca okula gidemeyen çocukların yüzde 60'ın kız olduğuna ve doğum sırasında ölen kadınlara dikkat çekmek amacıyla kısa filmler gösterilecek.

1 Haziran akşamı tüm dünyada onlarca televizyon kanalından canlı yayınlanacak. Konser CNN TÜRK ve TV2 ortak yayınıyla Türkiye saatiyle saat 20'de ekrana gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder